Consulta:

c/ Dr. Pujadas 56, Àtic 1ª - 08700 Igualada (Barcelona)

PRÒXIMA XERRADA
"Els mites de la criança", el dia 17 de març a les 12h, a l'Abacus Igualada.

Anna Pujadó

Llevadora IBCLC
Igualada
c/ Pujades 56, Àtic 1ª
info@sosmama.cat
Llevadora
Consultora Internacional de Lactància IBCLC
Demana hora
Podeu concertar visita per:
Telèfon
686 492 209
Whatsapp
686 492 209
Correu
info@sosmama.cat

Sobre mi

Sóc llevadora i IBCLC (Consultora Internacional en Lactància Materna). Em vaig formar a Barcelona a l’Hospital de la Santa Creu i a Sant Pau, del 2004 al 2006. Des que em vaig endinsar en el món de la salut cursant infermeria l’any 2000, vaig descobrir que la meva  passió era l’acompanyament de la dona al llarg de la vida. Per això em vaig voler especialitzar en ginecologia i obstetrícia.

Crec fermament amb l’empoderament de la dona sobretot, durant l’embaràs, part i postpart.

Al llarg del temps m’he adonat de la importància que té l’acompanyament de la dona i família durant tot el procés, sobretot, durant el postpart, on a vegades les coses no són tant fàcils com semblen.

La meva missió consisteix en guiar i informar a la dona i família en aquest procés meravellós i únic de la vida perquè puguin decidir i es puguin adaptar millor en aquesta etapa de la vida.

Com a procés individual que és, cada dona i família requereixen un acompanyament diferent i individualitzat.

En resum, empoderar a la dona i família perquè puguin gaudir de la maternitat/paternitat sense angoixes ni pors.

Dissabte 17 de març a les 12h.
Xerrada "Els mites de la criança"

Lloc: Abacus Igualada. GRATUÏT

Desmuntem vells mites que estan molt arrelats a la nostra societat actual, pel que fa a la lactància i la criança. Per exemple: no l’agafis en braços que l’estàs malcriant, la llet materna a partir dels 3 mesos ja és aigua, si et poses el teu fill al llit ja no el trauràs mai més. Va dirigida a mares, pares, futures mares i pares i tothom que tingui contacte en nens de 0-6 anys.

Xerrada a càrrec d’Anna Pujadó Grau, llevadora per la universitat de Liège (Bèlgica), consultora internacional de lactància IBCLC.

Actualment treballa en l’àmbit hospitalari i també a SOSmama a Igualada, un espai per embarassades, mares , pares i els seus fills.

Anna Pujadó Grau – LLevadora IBCLC

Serveis

Consultes de lactància Des de 27€

Consultes per resoldre les dificultats que poden sorgir en qualsevol moment de la lactància. Des del primer dia de vida del nadó fins al desalletament.

Control de l'embaràs 57€

Visita a la consulta per fer un control de l'embaràs.

Tallers i xerrades Gratuït

Text

Les meves entrades al blog

Quan la lactància materna no és com esperàvem

Sovint durant l’embaràs ens informem sobre la lactància materna. La major part de vegades la informació que rebem és que…